Info

Heeft u nog andere vragen, mail gerust naar info@danini.nl of bel met 038-7630430

Vanzelfsprekend kan er rekening worden gehouden met dieëten/allergieën en andere voorkeuren.

Seizoen

Elke zes tot acht weken vernieuwen wij onze kaart, zodat wij met de seizoenen mee kunnen koken en u voortdurend met nieuwe gerechten kunnen blijven verrassen. Zoveel als mogelijk is, wordt door onze koks vers- en huisgemaakt. Als u geen zin heeft om zelf te kiezen of het te moeilijk vindt om een keuze te maken uit onze menukaart, kunt u zich culinair laten verrassen en de keus aan onze chef over laten.

Groepen

Komt u met 10 personen of meer, dan eet u ‘a tavola’. Dit houdt in dat de tafel voor u wordt ingedekt met een sideplate.

U begint allen met brood met smeersels, daarna zullen er verschillende voorgerechten op tafel gezet worden, waarvan een ieder dan kan kiezen en vervolgens verschillende hoofdgerechten. U kunt het zien als een soort proeverij. Tot slot wordt dan het dessert per persoon uitgeserveerd.
De kosten zijn 33,50 per persoon.

Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met allergieën en dieetwensen.
Mocht iemand iets niet lusten of vegetarisch zijn dan kunnen daar de gerechten ook op aangepast worden.

Keukentijden

Voor onze gerechten op de lunchkaart bent u van vrijdag t/m zondag welkom vanaf 12.00u. Onze lunchkaart is in gebruik tot 15.00u. Hierna kunt u tot 17.00u heerlijk genieten van het lekkers van de borrelkaart. Wij serveren ons diner op dinsdag t/m zondag vanaf 17.00u t/m 20.30u

Dieren

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij GastroBras Da Nini, mede uit hygiënisch oogpunt, NIET toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Op het terras is uw viervoeter welkom.

Milieubewust

Aangezien wij milieubewust en duurzaam willen zijn en het zonde vinden om eten weg te gooien, serveren wij geen extra garnituur bij onze gerechten. Als je hier toch zin in hebt en hier bewust voor kiest, is dit natuurlijk, zonder meerprijs, mogelijk. Laat het ons gewoon even weten.