Hoofdgerechten

“Zelden ziet men zulke diepzinnige gezichten als bij de bestudering
van de spijskaart.”

Emanuel Wertheimer
Duits-Oostenrijkse filosoof (1846-1916)

"Keuze van de chef" menu
3-gangen 33,50
4-gangen 37,50
5-gangen 46,50

Wijnarrangement
3 bijpassende wijnen 18,00
4 bijpassende wijnen 23,00
5 bijpassende wijnen 28,00

Dry aged runderlende

Runderlende van de grill – geroosterde bospeen – aardappelwafel met komijn – jus van Ras el Hanout

24.75

Gegrilde zeebaars

Crème van bloemkool – kousenband – macadamia – beurre blanc van vadouvan

21.50

Vindaloo (kan ook vegetarisch)

Pittige Indiase curry met runderstoof – ui – kousenband – courgette – naanbrood – kruidige rijst

19.50

Krokant gebakken kippendij

Knolselderij – paddenstoelensaus – gebakken paddenstoelen – katenspek

22.75