Hoofdgerechten

“Zelden ziet men zulke diepzinnige gezichten als bij de bestudering
van de spijskaart.”

Emanuel Wertheimer
Duits-Oostenrijkse filosoof (1846-1916)

"Keuze van de chef" menu
3-gangen 33,50
4-gangen 39,50
5-gangen 47,00

Wijnarrangement
3 bijpassende wijnen 18,00
4 bijpassende wijnen 23,00
5 bijpassende wijnen 28,00

Gebraden eendenborst

Wafeltje van aardappel - gebrande bosui - abrikoos - jus van Zwolse mosterd

22.75

Runder Rib-Eye van de grill

Chimichurrie - gepofte aardappel - geroosterde mais

24,50

Gamba's in groene curry (kan ook vegetarisch)

Courgette – Sugar snaps – Naanbrood - kruidige rijst

18.50

Scholfilet van de grill

Crème van broccoli – bimi – schuimige beurre blanc van knoflook

19.50