Hoofdgerechten

“Zelden ziet men zulke diepzinnige gezichten als bij de bestudering
van de spijskaart.”

Emanuel Wertheimer
Duits-Oostenrijkse filosoof (1846-1916)

"Keuze van de chef" menu
3-gangen 33,50
4-gangen 39,50
5-gangen 47,00

Wijnarrangement
3 bijpassende wijnen 18,00
4 bijpassende wijnen 23,00
5 bijpassende wijnen 28,00

Gebraden eendenborst

Wafeltje van aardappel – gebrande bosui – mosterdabrikoos – jus van Zwolse mosterd

22.50

Geroosterd buikspek met gebakken gamba

Crème van wortel – beurre blanc van venkel – steranijs

22.50

Gegrilde diamanthaas

Artisjok – gedroogde tomaat – olijvenjus

22.50

Scholfilet van de grill

Crème van broccoli – bimi – schuimige beurre blanc van knoflook

19.50

Handgerolde couscous

Macadamia noten – kwartelei – geroosterde bloemkool – humus – Olde Remeker – naanbrood

17.50