Hoofdgerechten

“Zelden ziet men zulke diepzinnige gezichten als bij de bestudering
van de spijskaart.”

Emanuel Wertheimer
Duits-Oostenrijkse filosoof (1846-1916)

"Keuze van de chef" menu
3-gangen 33,50
4-gangen 37,50
5-gangen 46,50

Wijnarrangement
3 bijpassende wijnen 18,00
4 bijpassende wijnen 23,00
5 bijpassende wijnen 28,00

Rib Eye van de grill (250gr)

Chimichurri van kruiden en knoflook – asperges – gekonfijte aardappel

26.75

Gebakken kabeljauw filet

Salade van groene appel en zoetzure witlof – beurre blanc van gele curry

21.50

Tikka Masala

Indiase curry met lamsstoof – cashewnoten – naanbrood – geurige basmati rijst

21.50

Geroosterde kwartel

Kwartel gemarineerd in rode peper en sereh – paksoi – taugé – paddenstoelen – saus van Tom Ka Kai

19.75